keskiviikko 7. tammikuuta 2015

''New year new me'' ....BWAHAHAH _bullshit_

HEHEEEI hyvää uutta vuotta 2015 everybody!
Tässä blogissa tosiaan tulee olemaan enemmän ns. asiasisältöä tulevaisuudessa, mutta olen keskittynyt suhteellisen paljon kuvalliseen sisältöön. Ehkä se on piristävämpää nyt ensialkuun ennen kuin alan ottamaan suurempia askeleita blogin sisällön suhteen.



BOO!

Minun vuodenvaihde meni oikein mukavasti. Käytiin J&J&J (hohooh koodinimi) luona ja kävästiin välissä vilkasemassa pikkusiskoani (koska äitini oli melkein varma että ryyppybileet menossa.) Siellä oli hurja meno. Joivat kaakaota. Olin järkyttynyt, melkein soitin poliisit. Sitten kurvattiin käymään kotona ja meiän armas Rambo Adolfina katinretale vaan innoissaan vilkuili paukkuvia raketteja ikkunoista. EN YMMÄRRÄ MIKSI TUO KISSA PITÄÄ NIISTÄ. Itse pelkään raketteja. *HEH* true story. Jaaa kävästiin kattomassa kouvostoliiton ilotulitus. Oli kieltämättä näkemisen arvoinen 5/5 kannatti kävästä. Reissu olisi ollut huomattavasti mukavampi ilman ihanaa peilijää keliä ja idiootteja kaljatölkkejä heitteleviä kakaroita. Hei, ei siinä mitään jos haluatte keskenään olla idiootteja, mutta siellä oli pieniä lapsia innoissaan kattelemassa ilotulituksia. Voisitte ottaa huomioon, että jos seisotte keskellä tietä muut eivät pääse ohi ja kun heittelette kaljatölkkejä ja aiheutatte levottomuutta niin se ei YYYYHTÄÄÄN muuta sitä peilijäällä tasapainottelua helpommaksi, varsinkaan niillä vanhoilla ja pienillä ihmisillä. THANKS KÄYTTÄYTYKÄÄ KIITOS ♥ 

Täsä vähän näitä kuvasia ilotulituksishta :3













Mut eihän tässä, pitäis päästä takasin kiinni arkirytmiin. Seon erittäin hyvin hankalaa. Tsiisus. Työmotivaatio on aikalailla nollassa, haluaisin jäädä sohvalle makaamaan loppuelämäkseni. Entiedä iskikö kaamosmasennus myöhässä vai what the shit.


mutku muffineita on kivempi tehä ku töitä....


FFfffffffuuuuuu näytän siltä että haluan tappaa ylläolevat muffinit.

 TOSIAAN. Olen lopettanut limonaaatien litkuttelun kera Matun, jennan & jaakon. Ollaan nyt oltu reilu viitisen päivää juomatta mitään sokerilitkuja. Kahtellaan kuka sortuu ensin. Se henkilö tulee kärsimään. *Mwehhee*


23:59 Oli haikeat jäähyväiset.


Tänään käytiin kattomassa uutta asuntoa. Ollaan sen kanssa vähän sormi suussa...
Väääähän fifty fifty mitähän sitä tekisi asian suhteen. Toisaalta kyllä, toisaalta ei. Vähän niinkuin elämä muutenkin tällä hetkellä, asiat on käytännössä hyvin, mutta käytännössä päin persettä. Toisaalta huvittaisi muttei sit perkele kuitenkaan. Mikään ei vaan huvita. Kirjoittelin tässä listaa, että muuton myötä JOS muutetaan niin tulee TAAS hiukan tekemistä. Ah, ihanaa. Uusi alku toisaalta. Uusi koulu, uusi koti? ''uusi'' paikkakunta toivottavasti pian uusi auto ja uutta sisustusta. Jos vaikka viimeinkin sietäisi jäädä paikoilleen. Odottamaan parempaa huomista, nauttimaan keskinkertaisesta nykyisyydestä tai miettimään mennyttä paskaa.



höhöö tylsyys


Havainnollistava kuva alempana kuinka innoissamme olemme mahdollisesta muuttostressistä

Who knows. 2014 sisälsi paljon paskaa, mutta se toi elämääni upeita asioita. Meinasin menettää uskoni ihmisiin lopullisesti, en menettänyt. Nousin jälleen pohjalta ja aloitin jotain uutta, jälleen. Elämä jatkuu halusi tai ei. ''Elämä sattuu, mutta ilman kipua ei tiedä elävänsä.'' Babysteps, everything will be okay i quess. Kuka tietää, ehkä pikkuhiljaa alkaa jo uskoa parempaan huomiseen ja tulevaisuuteen. :)



Ps. mun kissa on gangsta ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti